ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

Αυταπάγγελτη μύνηση του εισαγγέα στον Άδωνη Γεωργιάδη



Δικαστική απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (67650/13)

 Η Δίκη των 600δις με κατηγορούμενο το Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων,ανυσηχία λαού και απόπειρα κατάλυσης πολιτεύματος η οποία ως γνωστόν αθώωσε και δικαίωσε τον Αρτέμη Σώρρα και τους τότε συνεργάτες του για την πρόταση χρηματόδοτησης της Ελληνικής οικονομίας ώστε να μην μπει η χώρα στα γενοκτονικά μνημόνια που τελικά ακολούθησαν, αφού οι υπάλληλοι της νέας τάξης πραγμάτων αγνόησαν την πρόταση και έμειναν καθηλωμένοι στο σχέδιο υποδούλωσης της χώρας στους υποτιθέμενους δανειστές μεσω των μνημονίων.

  Ένας εκ των προαναφερόμενων υπαλλήλων ήταν και Άδωνης Γεωργιάδης ο οποίος και είχε κάνει την μυνητήρια αναφορά για την συγκεκριμένη δίκη.

 Αφού λοιπόν αποδείχθηκε η εγκυρότητα και νόμιμη διαδικασία της πρότασης  από τον διαχειριστή των κεφαλαίων Αρτέμη Σώρρα κατόπιν ο Εισαγγελέας αυταπάγγελτα μύνησε αυτούς που κάνανε την μυνητήρια αναφορά. Όταν η συγκεκριμένη δικογραφία έφτασε στην βούλη όπου θα έπρεπε να αρθεί η αντιδημοκρατική βουλευτική ασυλία του κυρίου Αδώνη Γεωργιάδη, όπως θα παρακολουθήσετε και στο βίντεο, ο εν λόγω βουλεύτης (κρυμμένος πίσω από την ασυλία του) προσπάθει να γελοιοποίησει το θέμα αλλά και να διαστρεβλώσει την αλήθεια ώστε να μην ψηφήστεί η άρση της ασυλίας του.
  
 Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε τα εξής : αφού ήτανε τόσο σίγουρος ο Άδωνης Γεωργιάδης και εφόσον είχε ερευνήσει τόσο καλά το θέμα τι φοβήθηκε και κλαιγότανε στην Βουλή ώστε να μην αρθεί η ασυλία του? Όποιοσδήποτε ήτανε τόσο σίγουρος θα ζητούσε να προχωρήσει η διαδικασία ώστε να αποδείξει στο δικαστήριο  τα λεγόμενα του.

  Εδώ όμως μιλάει η πρώτη εκ των θεμελιωδών Αξιών των Ελλάνιων Πρωτοκόλλων η Λογική και μας λέει πως επειδή δεν μπορούσε να αποδείξει τίποτα από αυτά που ισχυρίζεται ψευδώς ο Άδωνης Γεωργιάδης με την τακτική της γελοιοποίησης και της απαξίωσης προσπαθεί να γλιτώσει. Επίσης προειδοποιεί ότι το θέμα αφορά όλους μέσα στην Βουλή 
( μύνηση εσχάτης προδοσίας από Αρτέμη Σώρρα στους 302 ΜΗΝΥΤΗΡΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ) . 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια